domingo, 7 de septiembre de 2014

Hufflepuff

{ATENCIÓ! NO LLEGIU AQUEST ARTICLE SI NO HEU LLEGIT TOTA LA SAGA DE HARRY POTTER O SEREU SPOILEJATS!}

Bé, tot i que encara no he publicat una entrada parlant dels llibres de Harry Potter, crec que és important que digui això.

Molta gent creu que a la casa Hufflepuff només van els que no tenen cap aptitut, els que sobren. Doncs bé, us dic que NO ÉS VERITAT. 

No tots els que anem a Hufflepuff som així, igual que tots els que van a Ravenclaw no són sempre llestos (la proba: Gilderoy Lockhart), tots els que van a Gryffindor no són sempre tant valents (Peter Pettigrew) i tots els que van a Slytherin no són tant ambiciosos (Crabbe i Goyle...). Com veieu, totes les cases tenen les seves excepcions i Hufflepuff és una gran casa. 

Cal destacar personatges com en Cedric Diggory que va guanyar el Torneig dels Tres Mags, va ser el capità i el buscador de l'equip de Quidditch i va ser prefecte.
Però una persona no és només el que ha aconseguit; és molt més. Jo crec que podem conèixer millor al nostre estimat Cedric a través del llibre (perquè a la pel·lícula el pinten massa arrogant...). En Cedric era una persona bona que va apreciar l'ajuda d'en Harry i li'n va tornar dient-li la pista de l'ou i la banyera. En Cedric coneixia a en Harry del seu enfrontament a Quidditch quan en Harry feia tercer. En Cedric li va donar importància al partit en el que el va guanyar però no tanta com Amos Diggory perquè ell no era competitiu. Ell era molt bona persona i la seva pèrdua va ser un gran cop pera tota l'escola.



La Nymphadora Tonks (o Lupin) va ser una gran Hufflepuff que es va convertir en aurora després de sortir de Hogwarts. És un clar exemple de tot el que els Hufflepuffs podem fer si ens ho proposem. 


En definitiva; la gent no pot anar desprestigiant tots els Hufflepuffs simplement perquè no se'n sàpiguen gaires coses sobre aquesta meravellosa casa.
VISCA HUFFLEPUFF!

No hay comentarios:

Publicar un comentario